Un cardiolog din Singapore încă lucrează la vârsta de 93 de ani și spune că nu renunță la dragostea lui pentru medicină

0
56

Are 93 de ani și lucrează șase zile pe săptămână. Vorbim despre doctorul Charles Toh Chai Soon din Singapore. Este un cardiolog, care nu renunță la dragostea lui pentru medicină, scriu jurnaliștii de la Channel NewsAsia, care i-au aflat istoria. Bătrânul doctor nu a ieșit la pensie, deocamdată.

CHARLES TOH CHAI SOON: „Numele meu este Charles Toh Chai Soon și am 93 de ani. Zilele mele de muncă sunt de luni până vineri, iar sâmbătă activez jumătate de zi.”

Doctorul Charles Toh este unul dintre specialiștii de pionierat din Singapore. În calitate de cardiolog, este consultant specializat în tratamentul și diagnosticarea bolilor de inimă și nu efectuează operații. El spune că munca asiduă îi aduce plăcere.

CHARLES TOH CHAI SOON: „Mă trezesc la ora 07:00, ies din casă la ora 08:00 și sunt aici la ora 08:30. Dacă am pacienți în secție, fac plimbare de jumătate de oră. Dacă nu avem pacienți în secție, atunci pur și simplu stau la discuții cu medicii și servesc o ceașcă de ceai. Clinica noastră se deschide la ora 09:30 și continuăm până la 13:00. De la ora 14:00 la 17:00 conducem clinica. Ceea ce îmi place cel mai mult este să mențin contactul cu pacienții care au diferite probleme, vieți sociale diferite, diferite probleme medicale și mulți dintre ei vin din țări străine.”

 

https://www.jurnaltv.md/news/d853786ca4b538c1/un-cardiolog-din-singapore-inca-lucreaza-la-varsta-de-93-de-ani-si-spune-ca-nu-renunta-la-dragostea-lui-pentru-medicina.html

Lasă un răspuns