Sute de refugiați ucraineni din Herson, Nikolaev și Harkov protestează la Constanța, față de crimele de război/ Se strigă ”Putin terorist” în fața Consulatului Rusiei/ O femeie protestează desculță, simbolic pentru fuga pe nepregătite/ Copiii își desenează casele

0
217

Sute de refugiați ucraineni din Harkov, Herson și Nikolaev protestează, sâmbătă după-amiaza, la Constanța, față de crimele de război și teritoriile anexate ilegal de ruși în octombrie. O femeie protestează în picioarele goale și susține că gestul său simbolizează fuga pe nepregătite din calea războiului, transmit reporterii Info Sud-Est de la fața locului.

Manifestanții au plecat în jur de ora 15:00 din fața monumentului Victoriei din Parcul Arheologic și au mers în fața Consulatului general al Federației Ruse de la Constanța.

Inițiatorii marșului de protest sunt cetățeni ai Ucrainei din orașele Odessa, Herson, Nikolaev, Kiev, Harkov, Dnepr care sunt nevoiți să caute protecție temporară în România.

 

VIDEO Sute de refugiați ucraineni din Herson, Nikolaev și Harkov protestează la Constanța, față de crimele de război/ Se strigă ”Putin terorist” în fața Consulatului Rusiei/ O femeie protestează desculță, simbolic pentru fuga pe nepregătite/ Copiii își desenează casele

Lasă un răspuns