Changi din Singapore este adesea recunoscut drept cel mai bun aeroport din lume şi este considerat „o destinaţie în sine”, dar această reputaţie este în pericol, deoarece autoritatea de control la frontieră a oraşului-stat a avertizat întârzieri şi cozi lungi din cauza unei probleme tehnice cu sistemele sale de imigrare.

Autoritatea pentru Imigrări şi Puncte de Control (ICA) a oraşului-stat a declarat într-un comunicat actualizat că „toate benzile automate de plecare de la toate terminalele de pe aeroportul Changi sunt afectate, iar călătorii sunt redirecţionaţi către benzile manuale pentru autorizarea imigraţiei”.

Am rechemat ofiţerii în afara serviciului pentru a oferi sprijin suplimentar pentru a gestiona situaţia şi pentru a asigura legea şi ordinea. Călătorii care se află în prezent la punctele noastre de control sunt sfătuiţi să coopereze cu ofiţerii de la faţa locului. Călătorii sunt îndemnaţi să ia în considerare timp suplimentar pentru autorizarea imigraţiei.
Regretăm inconvenienţele cauzate şi apelăm la răbdarea şi înţelegerea călătorilor în timp ce continuăm să rezolvăm situaţia
mai mult la :  /www.mediafax.ro/

Lasă un răspuns