Binance.US intenționează să închidă o mare rundă de finanțare privată în următoarele două luni, care ar permite companiei să devină mai independentă de bursa globală, a declarat Zhao miercuri într-un interviu acordat publicației tehnologice The Information.

Știrea vine pe fondul mai multor autorități de reglementare globale care ridică îngrijorări cu privire la operațiunile Binance, autoritatea monetară din Singapore (MAS) adăugând miercuri site-ul web al Binance pe lista sa de alerte pentru investitori. Lista oferă o evidență a persoanelor nereglementate care „ar fi putut fi percepute în mod greșit ca fiind autorizate sau reglementate de MAS”.

Potrivit rapoartelor locale , Binance Asia Services (BAS), unitatea Binance din Singapore, funcționează ca o entitate separată și nu oferă servicii prin intermediul site-ului web al Binance, rulând o platformă diferită, Binance.sg. În iunie, MAS a declarat că intenționează să revizuiască cererea BAS pentru o licență conform Legii privind serviciile de plată. Binance a solicitat anterior să funcționeze în Singapore în temeiul legii în februarie 2020.

/www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns