Radu Magdin este noul vicepreședinte al Camerei de Comerț Română din Singapore

0
21

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) a anunțat alegerea lui Radu Magdin în funcția de vicepreședinte. Cu o vastă experiență în consultanță globală și experiență în afaceri internaționale și business Development, Radu Magdin aduce o expertiză solidă echipei de conducere a RoCham.

Alegerea a avut loc în cadrul Adunării Generale Anuale, desfășurată la începutul lunii mai, în conformitate cu procedurile și legile din Singapore. RoCham și-a stabilit atât președintele, cât și vicepreședintele, iar Radu Magdin se va ocupa de coordonarea activităților într-un moment crucial pentru România, care își extinde prezența la nivel global.

„Sunt onorat să îndeplinesc funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț Române din Singapore. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu membrii, partenerii și părțile interesate, atât pentru a consolida legăturile dintre România și Singapore, cât și pentru a duce mai departe toate acele inițiative care promovează cu adevărat prosperitatea reciprocă și dezvoltarea durabilă. Singapore, adesea considerat o poartă de acces către ASEAN și Asia, joacă un rol crucial în facilitarea comerțului și a investițiilor în regiune. Pe zi ce trece, asistăm la dinamica economiei globale, cifrele arătând fără îndoială că ASEAN devine un centru proeminent de creștere, urmând să devină a patra cea mai mare economie a lumii până în 2030”, a declarat Radu Magdin.

mai mult la :

Radu Magdin este noul vicepreședinte al Camerei de Comerț Română din Singapore

 

Lasă un răspuns