A fi o țară prietenoasă cu criptomonedele a dat roade în ceea ce privește adopția, așa cum a dezvăluit un nou studiu despre Singapore.

„Raportul privind starea criptografiei din Singapore 2021”, realizat de schimbul de criptomonede Gemini în parteneriat cu CoinMarketCap și Seedly, a constatat că mai mult de două treimi dintre singaporezii care au investiții financiare dețin în prezent cripto.

Raportul, care a eșantionat 4.348 de adulți cu sediul în Singapore, care se autoidentifică ca având sau fiind interesați de produse personale de finanțare și investiții, arată că 67% dintre respondenți dețin în prezent active criptografice.

În timp ce unul din cinci posesori de criptomonede sunt femei, studiul prezintă titularul criptomonedelor din Singapore ca „bărbat în vârstă de 29 de ani cu un venit mediu anual al gospodăriei de aproximativ 51.968 dolari Singapore (38.456 dolari) pe an”.

În ceea ce privește distribuția activelor criptografice deținute de investitorii din Singapore, Ether ( ETH ), criptomoneda nativă a blockchain-ului Ethereum, preia un avantaj clar cu 78% ca fiind cea mai populară criptomonedă, în timp ce 69% dintre deținătorii de criptomonede dețin Bitcoin ( BTC ). Cardano ( ADA ) și Binance Coin ( BNB ) urmează primele două cu 40%, respectiv 31%. Unul din patru investitori deține XRP și Tether ( USDT ), potrivit sondajului.

www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns